Kapcsolat

Bejelentkezés:

Hercz Krisztina  +36 30 773-8511                              

Budapest XIII. kerület,

Váci út 4.

     
Térkép

Rólunk - Pilates Stúdió

Szeretettel köszöntünk a PILATES KUCKÓ weboldalán! 

 

A pilatesről sokan azt gondolják, hogy az új fitnesz irányzatok közé tartozik; tévesen. Hiszen Joseph Pilates 60 éven keresztül ügyködött azon, hogy mind tökéletesebbre csiszolja a módszert (az elmúlt pár évtizedben gyógytornászok, sportorvosok még tovább finomították a gyakorlatokat).
 
A tartásjavító pilates torna kíválóan alkalmas az ülőmunka során berozsdásodott ízületek átmozgatására, az ellustult izmok formálására, az asszimmetrikus testtartás javítására; a kötött, merev izmok nyújtására; szálkás, tónusos izmok alakítására; hátfájás és derékfájás kiküszöbölésére. A pilates a fogyókúra kíváló kiegészítője lehet, hiszen a pilates edzés eredményeképpen a test optikailag átalakul, alakformáló hatása közismert. Gerinctorna, gyógytorna, vagy bármilyen sport mellett is végezhető, mert a pilates öt alapelvének betartásával, a mélyizmok megerősítésével a sérülések megelőzésében is óriási lehet a szerepe.
 
És ami  a legfontosabb, hogy a pilates gyakorlatok személyre szabottan alkalmazhatóak, hiszen minden testtartásra más és más gyakorlatot érdemes csinálni, más módosítások, eszközök szükségesek a gyakorlatok sérülésmentes és hatékony elvégzéséhez.
 
Ez a maximális odafigyelés legfőképpen az egyéni pilates óra keretében lehetséges, az egy főre eső figyelem így száz százalékos. 
Lehetőség van páros és kiscsoportos órára is (talajon), ahol szintén mód nyílik arra, hogy a vendégek igényeinek megfelelő specifikus gyakorlatokat végezzünk, és ezt az élményt másokkal is megoszthassuk. 

Akkor sem kell lemondanod a pilates-ről, ha babát vársz, hiszen most már kismamáknak is tartunk pilates órákat. Bővebben a Kismama Pilates-ről.
Ha azt tervezed, hogy pilates dvd segítségével otthon végzed a gyakorlatokat vagy a fitness terem pilates edzése szimpatikusabb számodra, akkor is érdemes pár egyéni órára eljönnöd, hogy elsajátítsd az alapelveket az alapgyakorlatokon keresztül.
Az órákra jelentkezni előzetes időpont egyeztetéssel lehet, az itt megadott elérhetőségeken.