Kapcsolat

Bejelentkezés:

Hercz Krisztina  +36 30 773-8511                              

Budapest XIII. kerület,

Váci út 4.

     
Térkép

Oktatók

 

Hercz Krisztina

0036 30 773-851

 

 

 

 


Gyerekkoromban balettoztam, szertornáztam. Belekóstoltam más sportokba is, de valami hiányzott…

Első kisfiam születése után újból kedvet éreztem a mozgásra, sportolásra. Az irodai munka során, a terhesség alatt ’eltunyultam’, fájt a hátam, izmaim feszessége már nem volt a régi.

Ellátogattam egy edzőterembe, ahol többek között pilates órákat is tartottak; rögtön tudtam, hogy ez az amit kerestem. Mindig is jobban kedveltem a lassabb mozgásformákat; így tudtam ellazulni, kikapcsolni pörgős életemből. Szöget ütött a fejembe, hogy összeköthetném a kellemeset a hasznossal. Így bukkantam rá a STOTT PILATES® módszerre, melynek precizitása, tudatossága, változatossága, tökéletessége magával ragadott. Ráadásul megunhatatlan; a folyamatos továbbképzések lehetőséget adnak arra, hogy egyre több és több gyakorlatot ismerjek meg mind a talajon, mind a pilates gépeken; valamint, hogy ezeket pontosan korrigálni is tudjam, hiszen mindenki más testi adottsággal és állóképességgel érkezik az órámra, így a gyakorlatokat ennek megfelelően kell alakítani.  

2015-ben született meg második kisfiam, így most már tényleg saját tapasztalatokra építhetem a kismama pilates és az anya-forma torna órákat, ahol a LoveYourBelly oktatóképzésen szerzett tudásomat kombinálhatom a hagyományos pilates órákkal és a gerinctornával. 

 

Tolnai Eszter

Tolnai Eszti vagyok és kezdő dinamikus hatha jóga órát tartok hétfőn este a Nyugatinál. Itt búcsút mondjunk a stressznek és átadjuk magunkat a teljes lazításnak és felengedésnek.

A 90 perces óra célja, hogy feloldjuk a vállban, nyakban és a derékban felgyülemlő feszültséget valamint megerősítsük a mélyhátizmokat. Energetizáljuk a testet a napüdvözletekkel és szisztematikusan végig megyünk a főbb izületeken és izomcsoportokon, hogy a gyakorlás végén már csak a relaxációé és a teljes ellazulásé legyen a főszerep.

Hétfőn este várlak titeket egy olyan hatha órára ahol kezdőként és gyakorlottabb jógásként is megtapasztalhatod amikor a jóga energetizál, erősít, felszabadít, ellazít, elcsendesít és megnyugtat.

Várlak!

 

Gellén Nikolett

Ashtanga jóga

 
Sáfrán Ildikó 

Kismama jóga oktató, babás jóga oktató

Amikor 2004-ben, az ETI (Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet) vizsgájához kapcsolódó életmód táborban megismerkedtem a jógával, tudtam, hogy megtaláltam azt, amit addig kerestem.  Az oktató – későbbi Mesterem – órája, kisugárzása rabul ejtett és ekkor kezdtem a jógát gyakorolni. Pár hónapon belül már az elméletét, filozófiáját is tanultam, és 1 év múlva már órákat tartottam. Célom az, hogy minél több emberrel megismertessem és megszerettessem ezt a csodálatos életformát.

2007-ben az IWI (Nemzetközi Wellness Intézet) szervezésében elvégeztem a kismama és babás jóga oktató képzést is.  A kismama jóga a szívem csücske. Nagyon szeretem segíteni a mamákat életük ezen gyönyörű időszakában, hogy az a bölcsesség, ami bennünk, nőkben ösztönösen jelen van, felszínre kerülhessen és ennek segítségével harmonikus 9 hónapot élhessenek meg, és boldogan, egészségesen várhassák babájuk világra jöttét.